;

Mediation

;

Alimentatieberekening

;

Budgetcoaching

Hittestress??

Hittestress??

Ook met deze zomerse temperaturen is RichtersAlimentatie gewoon bereikbaar voor al uw vragen over alimentatie en echtscheiding. Wilt u een afspraak maken voor een intake of een kennismakingsgesprek voor een echtscheidingsmediation neem dan telefonisch contact op....

Lees meer
Wat gaat er veranderen bij de partneralimentatie?

Wat gaat er veranderen bij de partneralimentatie?

De maximale duur van partneralimentatie is nu nog twaalf jaar. Voorwaarde is wel dat een huwelijk zonder kinderen ten minste vijf jaar heeft geduurd. Als er kinderen zijn, geldt altijd twaalf jaar. Vanaf 2020 wordt de maximale alimentatietermijn teruggebracht tot de helft van de duur van het huwelijk met een maximum van vijf jaar.

Lees meer
Onverschuldigd betaalde kinderalimentatie?

Onverschuldigd betaalde kinderalimentatie?

Peter en Sefke waren al jaren gescheiden. Ze hadden twee kinderen, een meisjestweeling. De meiden waren al wat groter en tot zijn grote verdriet had Peter geen contact meer met ze. Wel betaalde Peter trouw de alimentatie. Jaar in, jaar uit. Dit was hij, aldus Peter,...

Lees meer
Feestdagen 2018!

Feestdagen 2018!

Richters Alimentatie & Mediation wenst iedereen hele relaxte gezellige feestdagen toe en een mooi liefdevol 2018!  Richters Alimentatie & Mediation is tijdens de laatste weken van het jaar gewoon geopend en bereikbaar voor al uw vragen en/of opdrachten.

Lees meer
Week van de Mediation 15-19 oktober 2018.

Week van de Mediation 15-19 oktober 2018.

Tijdens de week van de mediation staat de deur van Richters Alimentatie & Mediation open om alle vragen over mediation bij echtscheiding en alimentatieproblemen te beantwoorden.
Wilma Richters, mediator en alimentatie-specialist, beantwoordt graag uw vragen. Dit is een vrijblijvende mogelijkheid voor iedereen uit Oss of omgeving die graag meer willen weten wat mediation in hun situatie kan betekenen.

Lees meer

mediation

Hebben jij en je partner besloten te gaan scheiden en willen jullie de zaken in onderling overleg goed regelen?

Alimentatieberekening

Wil je meer weten over je financiële huishouding na een scheiding?

budgetcoach

Heb je problemen met het op orde krijgen van je financiële situatie na je scheiding?