;

Mediation

;

Alimentatieberekening

;

Budgetcoaching

Onverschuldigd betaalde kinderalimentatie?

Peter en Sefke waren al jaren gescheiden. Ze hadden twee kinderen, een meisjestweeling. De meiden waren al wat groter en tot zijn grote verdriet had Peter geen contact meer met ze. Wel betaalde Peter trouw de alimentatie. Jaar in, jaar uit. Dit was hij, aldus Peter,...

Lees meer

Feestdagen 2018!

Richters Alimentatie & Mediation wenst iedereen hele relaxte gezellige feestdagen toe en een mooi liefdevol 2018!  Richters Alimentatie & Mediation is tijdens de laatste weken van het jaar gewoon geopend en bereikbaar voor al uw vragen en/of opdrachten.

Lees meer

Week van de Mediation 15-19 oktober 2018.

Tijdens de week van de mediation staat de deur van Richters Alimentatie & Mediation open om alle vragen over mediation bij echtscheiding en alimentatieproblemen te beantwoorden.
Wilma Richters, mediator en alimentatie-specialist, beantwoordt graag uw vragen. Dit is een vrijblijvende mogelijkheid voor iedereen uit Oss of omgeving die graag meer willen weten wat mediation in hun situatie kan betekenen.

Lees meer

Op vakantie met de kinderen?

De vakantieperiode ligt al weer in het vooruitzicht en dit levert elk jaar veel vragen op van ouders over het op reis gaan met de kinderen en / of het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart (ID). Heb ik toestemming nodig van de andere ouder voor het aanvragen...

Lees meer

Moederdag 2018!

Richters Alimentatie & Mediation wenst alle moeders, stiefmoeders, bonusmoeders, pleegmoeders etc. een hele gezellige liefdevolle Moederdag toe!!!

Lees meer

Koningsdag 2018!

  Richters Alimentatie & Mediation wenst iedereen een hele gezellige KONINGSDAG 2018 toe! Koningsdag zelf ben ik gesloten, maar maandag 30 april sta ik weer voor jullie klaar om jullie te adviseren over alimentatie- en echtscheidingskwesties.

Lees meer

Misverstanden over eigen woning bij echtscheiding.

Wanneer je de woning verlaat, vervallen al je rechten. Als jullie tijdens het huwelijk samen eigenaar waren van de woning, blijft dit ook zo als één van jullie beiden de woning verlaat. Door uit de woning te vertrekken verlies je niet het eigendom. Eigendom gaat pas...

Lees meer

mediation

Hebben jij en je partner besloten te gaan scheiden en willen jullie de zaken in onderling overleg goed regelen?

Alimentatieberekening

Wil je meer weten over je financiële huishouding na een scheiding?

budgetcoach

Heb je problemen met het op orde krijgen van je financiële situatie na je scheiding?