Week van de Mediation

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten. Probeer het eens met een professionele mediator.

Van 15 tot en met 19 oktober organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) met haar leden de tweede Week van de Mediation. Tijdens deze week laten mediators met verschillende expertises zien dat mediation werkt. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd.

Tijdens de week van de mediation staat de deur van Richters Alimentatie & Mediation open om alle vragen over mediation bij echtscheiding en alimentatieproblemen te beantwoorden.

Inloopspreekuur:
Dinsdag 16 oktober van 10:00 tot 12: 00uur
Vrijdag 19 oktober van 10:00 tot 12:00 uur
Wilma Richters, mediator en alimentatie-specialist, beantwoordt op deze beide dagen graag uw vragen. Dit is een vrijblijvende mogelijkheid voor iedereen uit Oss of omgeving die graag meer willen weten wat mediation in hun situatie kan betekenen.

Mediation
Scheiding, arbeidsconflict, burenruzie? Of heeft u een zakelijk conflict? U hoeft er niet meteen voor naar de rechtbank Maar hoe lost u het dan wel op? Professionele mediation biedt de uitkomst. Met behulp van een neutrale derde op zoek naar een oplossing die voor alle betrokkenen werkt. Dat geeft u meer invloed op de uitkomst en u weet veel eerder waar u aan toe bent. Of het nu privé is, of op het werk: mediation is de eerste stap naar professionele conflictoplossing.

Vragen of tips?
Heeft u vragen of tips, neem dan contact met mij op via e-mail info@richters-alimentatie.nl of telefonisch: 0651192535.