Betaal je al alimentatie? Is er een berekening gemaakt voor kinderalimentatie die volgens jou niet klopt? Heb je een voorstel gekregen voor partneralimentatie, maar je twijfelt aan de juistheid van de berekening daarvan? Is je inkomen sinds de eerdere vaststelling van de alimentatie een stuk lager geworden? Is degene die alimentatie ontvangt meer gaan verdienen?

Er zijn verschillende websites waarop je zelf online een alimentatieberekening kunt maken. Alimentatie blijft echter maatwerk. De meeste websites gaan uit van standaard bedragen en houden geen rekening met de persoonlijke omstandigheden die nu juist zo kenmerkend zijn in een echtscheidingsprocedure. Wat dacht je van bijvoorbeeld dubbele woonlasten zolang de echtelijke woning nog niet is verkocht of het vervallen hypotheekrenteaftrek vanaf twee jaar na de echtscheiding. Voor samengestelde gezinnen met stiefkinderen bieden de websites evenmin een uitkomst.
Richters Alimentatie & Mediation maakt ook in deze situaties een berekening op maat.

Richters Alimentatie & Mediation maakt berekeningen en herberekeningen voor kinder- en partneralimentatie op basis van de Tremanormen. Als je wilt controleren of de berekening klopt, volledig is en rekening houdt met fiscale en wettelijke regels en mogelijkheden, dan kan Richters Alimentatie & Mediation dit voor je narekenen.

Richters Alimentatie & Mediation bespreekt de mogelijkheden graag met je, bel mij dus gerust voor een afspraak of neem contact op via het contactformulier.